Augustinus Bader introduceert een wimper en wenkbrauwserum
19-09-2022
Zoek je een product voor vollere, gezondere wenkbrauwen en langere, sterkere wimpers? Look no further - onze grote favoriet Augustinus Bader heeft eindelijk The Eyebrow & Lash Enhancing Serum gelanceerd, een wimper en wenkbrauwserum dat het populaire superingrediënt TFC8 bevat. Lees verder om alles te weten te komen.The Eyebrow & Lash Enhancing Serum combineert de kracht van TFC8 met andere kwalitatieve ingrediënten, die de haarzakjes voeden, versterken en ondersteunen voor dikkere, vollere wenkbrauwen en wimpers.

Roselle en saffloerextract verhoogt de bloedcirculatie voor haargroeistimulatie en vermindert ontstekingen en oxidatieve stress.

Biotine, bekend in de haarwereld, helpt de productie van keratine te verhogen, ondersteunt de natuurlijke haargroei en verbetert de haarsterkte.

Een hyaluronzuurcomplex creëert een vochtbarrière rond de haarschacht om de eiwitstructuur te optimaliseren voor zachtere, gezondere wimpers en wenkbrauwen. Rode winteralgen voorkomen haaruitval, stimuleren de cellen die verantwoordelijk zijn voor haargroei en verbeteren de haardichtheid.

Tot slot bevat het serum ook ricinusolie, waarvan bekend is dat het de groei van dikkere, langere wimpers en wenkbrauwen ondersteunt.

Het platte borsteltje vergemakkelijkt het aanbrengen op wenkbrauwen en wimpers; gebruik de brede kant om elk wenkbrauwhaartje te bedekken en de smallere kant om het serum als een eyeliner langs de wimpers aan te brengen. Breng 's ochtends en 's avonds aan op een gereinigde, droge huid en laat intrekken voordat je verder gaat met je skincareroutine.

Het resultaat? Vollere wenkbrauwen en lange, weelderige wimpers.
Cadeau
Nieuw

Producten van artikel