💄 Tot 25% korting op bijna alles 💄

Favorieten
Winkelmand
Winkelmand ()

Bangerhead beschermt je privacy en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens worden beschermd wanneer je onze diensten gebruikt. Daarom heeft Bangerhead een ​​beleid dat bepaalt hoe je persoonsgegevens worden verwerkt en beschermd. Door dit beleid goed te keuren - gelijktijdig met je aankoop of bij het achterlaten van je gegevens - ga je akkoord met de verwerking van je persoonlijke gegevens zoals hieronder beschreven.


Wie is verantwoordelijk voor je persoonsgegevens?

Bangerhead AB, org. nr. 556744-5316, met adres Katarinavägen 20, 116 45 Stockholm, is verantwoordelijk voor de persoonsgegevens die je aan ons toevertrouwt. Om ervoor te zorgen dat we je persoonsgegevens altijd op een open, correcte en legale manier verwerken, hebben we een functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Je kunt deze medewerker gegevensbescherming bereiken via het volgende e-mailadres: gdpr@bangerhead.se.


Welke persoonsgegevens worden er verzameld en verwerkt?

Bangerhead verzamelt in eerste instantie persoonsgegevens die je zelf rechtstreeks aan ons verstrekt, bijvoorbeeld wanneer je een bestelling plaatst, je registreert op de website, contact opneemt met de klantenservice, je abonneert op de nieuwsbrief of je gegevens achterlaat in onze winkel of salon. Daarnaast worden er ook gegevens verzameld via cookies, om je aankopen te kunnen beheren en je gebruikerservaring te verbeteren.

Bangerhead kan je informatie aan derden (zoals Bangerhead's concern, samenwerkingspartners, persoonsgegevens-assistenten en aanbieders van betalings- en communicatiediensten) bekendmaken, voor marketingdoeleinden en om aan onze verplichting naar jou als klant te voldoen. Bij alle omgang met persoonsgegevens wordt altijd een hoge mate van veiligheid en vertrouwelijkheid in acht genomen.

Derden - aan wie Bangerhead informatie verstrekt of die op andere wijze informatie over een klant of accounthouder verkrijgen - mogen de informatie alleen gebruiken voor de verkoop en marketing van de producten en diensten van Bangerhead en Bangerhead's samenwerkingspartners en concernmaatschappijen òf voor het leveren van diensten die gerelateerd zijn aan de overeenkomst die Bangerhead met jou - als klant of accounthouder - heeft.

We zullen je persoonsgegevens niet aan derden verkopen, tenzij we jouw toestemming hebben om dit te doen.


De persoonsgegevens die je aan ons verstrekt en die we verzamelen zijn:

• Naam en burgerservicenummer
• Telefoonnummer en e-mailadres
• Betalingsgegevens
• Account informatie
• IP-adres en informatie over je gebruik van de website
• Informatie over bezoekersstatistieken: in welke van onze producten of aanbiedingen was je geïnteresseerd en hoe was je interactie met onze nieuwsbrieven?
• Informatie over je aankopen: we documenteren ook alle communicatie die we met je hebben via e-mail. Dit om de service te kunnen blijven bieden die je van ons verwacht.


Hoe worden je gegevens door ons gebruikt?

Bangerhead behandelt persoonsgegevens voornamelijk voor de hieronder uiteengezette doeleinden èn voor eventuele aanvullende doeleinden, die in dat geval op het moment van verzameling nader worden gespecificeerd:

• Om je bestelling te kunnen verwerken en je gebruikersaccount / klantprofiel te beheren;
• Om communicatie met de klantenservice mogelijk te maken en zo goede service te kunnen bieden voor eventuele vragen die je aan ons hebt;
• Om nieuwsbrieven en sms-berichten met aanbiedingen (zowel algemeen als gericht) te versturen;
• Om je - wanneer je een actieve klantrelatie met ons hebt - informatie en marketing te sturen via digitale contactkanalen, zoals Facebook en Instagram. Let op: Je kunt je hier op elk moment voor afmelden;
• Om je - op basis van onze huidtest en jouw wensen – huidverzorgings- en vervolgens productadvies te kunnen geven;
• Om eventueel de huidtest op te kunnen volgen en tegelijkertijd deze producten te promoten op basis van jouw behoeften en wensen;
• Om je gedrag op onze website te kunnen analyseren en zo onze webshop en haar diensten verder te kunnen ontwikkelen, leveren en verbeteren;
• Om je relevante aanbevelingen, aanbiedingen en aangepaste services te kunnen aanbieden, op basis van datgene waar anderen met vergelijkbare gedragspatronen in geïnteresseerd waren of naar zochten op onze website;
• Om analyses (bijvoorbeeld van bestellingen) en marktonderzoek te kunnen uitvoeren;
• Om te analyseren in welk(e) van onze producten, diensten en aanbiedingen je geïnteresseerd bent, met welke van onze nieuwsbrieven je interactie hebt gehad en  gegevens over je aankopen, met als doel om je vervolgens aanbiedingen te kunnen doen waarvan wij denken dat deze bij je passen. We kunnen deze informatie vervolgens overdragen aan onze partners. Dit gebeurt dan volledig anoniem;
• Om belangrijke mededelingen te kunnen sturen van wijzigingen in onze voorwaarden en ons beleid;
• Om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen, bijv. met betrekking tot vereisten in de wet-/regelgeving (bijvoorbeeld boekhouding).


Hoelang worden de gegevens bewaard?

Op het moment dat je je gegevens aan Bangerhead verstrekt, geef je Bangerhead toestemming om de betreffende persoonsgegevens te registreren, op te slaan en te verwerken voor het betreffende doel. Bangerhead bewaart je persoonlijke gegevens zolang je klant bij ons bent, dat wil zeggen zolang je je account bij Bangerhead niet hebt opgezegd. Voor klanten die niet langer actief zijn, zullen we de persoonsgegevens wissen en in sommige gevallen anonimiseren; we zullen je gegevens zeven jaar bewaren, gerekend vanaf het moment dat je een inactieve klant bij ons was.


Wat zijn je rechten?

Recht op inzage
Je hebt het recht om een ​​kopie op te vragen van de persoonsgegevens die we over je hebben in een gestructureerd formaat; het recht op gegevensoverdraagbaarheid heeft alleen betrekking op de gegevens die je zelf aan ons hebt verstrekt. Dit kan het gemakkelijkst worden gedaan door in te loggen op ‘Mijn pagina’s’ en ze aan te vragen vanuit de aangemelde modus. Als we een verzoek om je persoonlijke informatie ontvangen kunnen we je om aanvullende informatie vragen, om er zeker van te zijn welke informatie je wilt ontvangen èn dat we de informatie aan de juiste persoon verstrekken. Het kan tot 30 dagen duren voordat je verzoek behandeld is.

Recht op rectificatie 
Als je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, kun je verzoeken om de gegevens te corrigeren.

Recht om te verwijderen 
Je hebt het recht om te verzoeken om je persoonsgegevens die wij verwerken te verwijderen.

Als je om verwijdering van persoonlijke gegevens verzoekt, kunnen we echter niet altijd aan je verzoek voldoen, bijvoorbeeld niet als:

• De gegevens nodig zijn om de door jou bestelde dienst of het product te kunnen leveren;
• We dwingende legitieme redenen hebben - die zwaarder wegen dan jouw privacybelang - om je persoonlijke gegevens te bewaren;
• We de persoonsgegevens moeten opslaan om aan een wettelijke verplichting te voldoen.

Recht om bezwaar te maken tegen een bepaald type behandeling 
Je hebt het recht om ons te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken. Bijvoorbeeld door bezwaar te maken tegen het gebruik van je gegevens voor marketingdoeleinden. Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen om onze marketingactiviteiten naar jou als klant te beëindigen, hetzij rechtstreeks via de informatie in de mailings, via onze klantenservice of ingelogd op ‘Mijn pagina's’ (waar je ook je persoonlijke gegevens kunt opvragen en deze eveneens volledig kunt verwijderen).

Ook al heb je je tegen de verwerking verzet, we kunnen je gegevens blijven verwerken als we hiertoe dwingende legitieme redenen hebben, die zwaarder wegen dan jouw privacybelang.

Als je gegevens worden verwerkt omdat je toestemming hebt gegeven voor een dergelijke verwerking, dan heb je op elk moment het recht om die toestemming weer in te trekken.

Waar worden je persoonsgegevens opgeslagen? 

De informatie die we van je verzamelen, wordt voornamelijk opgeslagen binnen de EU/EER (Europese samenwerkingsruimte). Wanneer Bangerhead echter een onderleverancier of samenwerkingspartner heeft in een land buiten de EU/EER, kan een overdracht naar een land buiten de EU/EER noodzakelijk zijn. Een dergelijke overdracht van je persoonsgegevens vindt altijd plaats in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. Door dit privacybeleid te accepteren, ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens kunnen worden overgedragen naar landen buiten de EU/EER.


Hoe worden je persoonsgegevens beschermd?

We werken er voortdurend aan om alle passende technische en organisatorische maatregelen te nemen, die in elk afzonderlijk geval nodig zijn om je persoonsgegevens te beschermen èn ervoor te zorgen dat de verwerking plaatsvindt in overeenstemming met de huidige wetgeving. Om je persoonsgegevens te beschermen hebben we onder meer beveiligingsroutines en organisatorische maatregelen geïmplementeerd, zoals certificeringstechnologie voor webbrowsers. Daarnaast hebben alleen díe personen die je persoonsgegevens daadwerkelijk moeten verwerken om aan onze verplichtingen en doelen te kunnen voldoen, toegang tot de gegevens. Ook is de toegang tot de ruimtes waar persoonsgegevens worden opgeslagen beperkt. Om ons netwerk te beschermen en ongeautoriseerde toegang te voorkomen maken we eveneens gebruik van firewalls.

Klachten bij de toezichthoudende autoriteit

Als je van mening bent dat wij je persoonsgegevens op een onjuiste manier behandelen, kun je contact met ons opnemen. Daarnaast heb je het recht om een ​​klacht in te dienen bij de toezichthoudende Autoriteit Persoonsgegevens (AP). 


Links op de website

Onze website kan links naar andere websites bevatten. Dit privacybeleid heeft alleen betrekking op onze website. Op het moment dat je wordt doorgelinkt naar een andere website, word je gevraagd het privacybeleid te lezen dat op díe pagina van toepassing is. Bangerhead is niet verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens door andere websites.

 
Wijzigingen in dit privacybeleid

Bangerhead behoudt zich het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid, voor zover de wijzigingen nodig zijn om bijvoorbeeld aan nieuwe wettelijke of technische vereisten te voldoen. Alle wijzigingen in dit privacybeleid zullen worden gepubliceerd op de website.


Informatie over cookies

Bangerhead gebruikt cookies om je klantervaring te verbeteren en je relevante informatie en aanbiedingen te bieden. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op je computer worden opgeslagen en die het mogelijk maken je verbinding met de website te behouden. Cookies worden gebruikt voor bepaalde functies die de website verbeteren voor de gebruiker en geven ons statistieken over het gebruik van de site. Door Bangerhead’s algemene voorwaarden en/of dit privacybeleid te accepteren en/of de website te gebruiken, ga je akkoord met de verwerking van cookies zoals hier vermeld. Als je browser zó is ingesteld dat deze geen cookies accepteert, kun je geen bestelling plaatsen op onze site. Je kunt dit eenvoudig wijzigen onder ‘instellingen’ in je browser.


Zo neem je contact met ons op:

Voor meer informatie of vragen over het beheer van persoonsgegevens kun je contact met ons opnemen via:

Bangerhead AB
Riddargatan 35
114 57 Stockholm
Sweden
E-mail: gdpr@bangerhead.se