Exfolieer elke dag je huid met Dermalogica
16-09-2022
Het klinkt misschien ongelooflijk, maar de Daily Microfoliant en Daily Superfoliant van Dermalogica zijn zacht genoeg om elke dag te gebruiken. De exfolianten hebben een unieke poederformule die exacte dosering mogelijk maakt en geactiveerd wordt bij contact met water. Benieuwd naar de producten en wil je weten wat het beste bij je past? Lees verder, dan helpen we je graag de juiste keuze te maken.
Dermalogica's Daily Microfoliant is perfect voor wie de huid, met een zachte exfoliatie, een nieuwe gloed wil geven. Het enzympoeder bevat papaïne en salicylzuur, dat het huidoppervlak microfoliëren en dode huidcellen oplossen. Rijstzemelen en rijstextract microfoliëren het huidoppervlak en zorgen dat het gloedgevende en pigmentegaliserende complex van zoethoutwortel en grapefruit makkelijker in de huid kan dringen. Het resultaat is een zeer zachte huid met een gloed.

Instructies: Schud een klein beetje poeder in natte handen, masseer je handen tegen elkaar en voeg meer water toe tot je een korrelvrije witte mousse krijgt. Masseer 1-2 minuten in op een gereinigde huid, zonder het product te laten drogen. Kan ook voorzichtig rond de ogen en mond worden gebruikt. Spoel af met lauw water.Dermalogica's Daily Superfoliant is een hoogactief exfoliërend poeder dat factoren bestrijdt die huidveroudering versnellen en is geschikt voor wie tekenen van veroudering wil voorkomen. Bevat actieve kool, niacinamide en drie krachtige enzymen; papaïne, lipase en subtilisine. De ingrediënten versterken de huidcellen, verwijderen dode huidcellen, hebben een talgregulerende, antioxiderende werking en verwijderen schadelijke deeltjes van de huid.

Instructies: Doe een klein beetje poeder in natte handen, voeg meer water toe en los het poeder op tot er een romige consistentie ontstaat. Breng aan op een gereinigde huid en masseer in, vermijd de oogcontouren. Spoel af. Als je een gevoelige huid hebt, raden we aan om de peeling om de dag te gebruiken tot de huid eraan gewend is.
Great Deal
Cadeau
75g 13g
Dermalogica
€ 12 Adviesprijs € 17 (-29%)
Great Deal
Cadeau
57g 13g
Dermalogica
€ 18.90 Adviesprijs € 21 (-10%)

Producten van artikel