Red je geblondeerde en beschadigde haar met Redken's Extreme Bleach Recovery
Geblondeerd of gepermanent haar? Dan is de kans groot dat je haar droog, beschadigd of broos aanvoelt. Misschien merk je zelfs dat het sneller uitvalt en/of dat het z’n glans verliest? In dat geval is het belangrijk om te investeren in professionele producten, die je haar de verzorging geven die het nodig heeft! Onze beste tip om je haar weer sterk en gezond te maken: gebruik de superverzorgende producten uit Redken's collectie Extreme Bleach Recovery.Onmiddellijk resultaat met Extreme Bleach Recovery

Wil je je haar weer die superfrisse glans terug laten krijgen? Dan is het belangrijk om producten te gebruiken die het haar van binnenuit versterken, beschadigingen tegengaan èn het vocht toevoegen dat verloren kan gaan als je je haar blondeert. Dit is precies wat Extreme Bleach Recovery doet. Al na slechts één gebruik merk je al verschil! Droog en broos haar wordt onmiddellijk glanzender, zachter en beter hanteerbaar. Eén van de belangrijkste verzorgende ingrediënten is cica, dat het haar zichtbaar gladder maakt.Verzorgende rouine in 3 stappen - voor geblondeerd en beschadigd haar

Stap 1: Extreme Bleach Recovery Shampoo. Een voedzame shampoo die het haar reinigt en tegelijkertijd het vocht in je (kwetsbare) haar behoudt. Herstelt kracht, zachtheid, glans en een gezond gevoel.

Stap 2: Extreme Bleach Recovery Lamellar Water Treatment. Een conditioner in een geheel nieuw formaat èn een musthave voor iedereen met geblondeerd en beschadigd haar! De innovatieve vloeibare formule hydrateert het haar diep, gaat broosheid tegen, ontwart klitten en maakt het haar ongelofelijk glanzend. Check voor gebruik de gebruiksinstructies op de fles.

Stap 3: Extreme Bleach Recovery Cica Cream. De kers op de taart in je routine is deze versterkende leave-in behandeling. Perfect om je haar te hydrateren en te voeden tussen de salonbehandelingen door. Gaat gespleten haarpunten tegen en bevordert zachter, sterker, gezonder en beter hanteerbaar haar.
-25%
Nieuw
-25%
Nieuw

Producten van artikel