Zo red je beschadigd haar
07-09-2023

Is je haarkwaliteit drastisch veranderd na het verven? Of vind je dat het er slap en levenloos uitziet? De meesten van ons hebben wel eens last van versleten of beschadigd haar en weten hoe frustrerend dit kan zijn.

We hebben een paar stappen verzameld om je te helpen je haar te verzorgen en te herstellen.

Versterkende reiniging

Gebruik een shampoo die beschadigd haar versterkt en diep reinigt. Een belangrijk ingrediënt is een aminozuur waarvan bekend is dat het haar versterkt en herstelt. Het zit o.a. in Extreme Shampoo van Redken, die beschadigd haar effectief reinigt, versterkt en doet herleven.

Boost je haar met een masker

Om je haar echt een extra duwtje in de rug te geven is een masker meestal een goed idee. Gebruik een of twee keer per week een diep verzorgend masker om je haar te hydrateren en versterken. Verdeel het product goed door je haar en laat het inwerken zoals aangegeven op de verpakking. Redken Extreme Strength Builder Plus Mask herstelt en versterkt het haar niet alleen van binnenuit, maar draagt ook bij aan een gezonde look. Je haar krijgt meteen glans en is beter hanteerbaar.Beperkt hittestyling

Iets wat we eigenlijk allemaal weten, maar toch herhalen: Bij het gebruik van hittetools is het erg belangrijk om een hittebeschermingsproduct te gebruiken. Wij raden Redkens Extreme Play Safe aan, een leave-in-behandeling die het haar beschermt tegen hitte tot 230°C en gespleten haarpunten repareert. Stel je tools in op een lagere temperatuur en probeer ook het gebruik tot een minimum te beperken. Je haar zal je dankbaar zijn.

Bescherm je haar tegen de zon

Overdreven blootstelling aan de zon kan je haar extra beschadigen. Door een hoed of haarproducten te gebruiken met spf, voorkom je uv-beschadiging als je langere tijd buiten doorbrengt.

Geduld is een schone zaak

Tot slot heb je geduld nodig - Je haar heeft tijd nodig om zich te herstellen. Door consequent te zijn met je haircareroutine zul je met de tijd verbeteringen zien.

Ontdek hier het volledige Redken Extreme-aanbod.

Redken
Tijdelijk uitverkocht
€ 20.72 Adviesprijs € 35 (-41%)
Great Deal
Redken
Tijdelijk uitverkocht
€ 26.80 Adviesprijs € 29
Selling fast
€ 20.08 Adviesprijs € 35 (-43%)
€ 27.20 Adviesprijs € 43 (-37%)
Selling fast
€ 14.72 Adviesprijs € 27 (-45%)

Producten van artikel